Odlični srbski bloker še vsaj eno leto v oranžnem gnezdu

Slika
ACH Volley Ljubljana

Iz tabora najuspešnejšega slovenskega odbojkarskega kluba ACH Volley Ljubljana sporočajo, da je sodelovanje pred začetkom finalne serije za naslov državnega prvaka v letošnji sezoni, ki se v sredo, 20. 4. 2022 začne v Tivoliju, podaljšal eden izmed stebrov ekipe ACH Volleyja Ljubljana, Nemanja Mašulović.

26-letni srbski reprezentant se je v letošnji sezoni izkazal za odlično okrepitev ACH Volleyja Ljubljana. Poleg velikega prispevka na igrišču je pravi motivator in vzor mlajšim soigralcem tudi izven igrišč.

205 centimetrov visoki Mašulović je z atraktivno igro hitro osvojil srca navijačev oranžnih zmajev, ki jih razveseljuje tekom celotne sezone.

Ob podaljšanju sodelovanja je Nemanja za klubsko stran povedal: »Izjemno sem vesel, da ostajam v Ljubljani še vsaj eno leto. Močno verjamem v to ekipo in prepričan sem, da bomo letos svoje delo uspešno dokončali, naslednje leto pa poskusili narediti še kaj bolj odmevnega, predvsem v Ligi prvakov.«  

Da je Nemanja v Ljubljani izredno zadovoljen priča tudi dejstvo, da je z zmaji podaljšal sodelovanje kljub ostalim ponudbam za igranje v tujini.

Srečno Nemanja!