Slovenski prvaki v Franciji končujejo z nastopi v letošnji Ligi prvakov

Slika
ACH Volley Ljubljana

Za aktualne državne in pokalne prvake, odbojkarje ACH Volleyja Ljubljana se s sredino tekmo proti francoskim prvakom Tours VB končuje elitna liga prvakov v letošnjo sezoni. Oranžni zmaji, ki nastopajo v skupini B, so na dosedanjih petih tekmah zbrali prav toliko porazov. Prav proti francoskim prvakom pa imajo možnost, da se ob zaključku evropskih tekmovanj poslovijo z zmago.

Izjava trenerja ACH Volleyja Ljubljana, Radovana Gačiča: "Zadeve kar se nas tiče v skupini B so že nekaj časa jasne, tako da bomo tudi na tej tekmi poskušali prikazati čim boljšo predstavo in se od letošnje Lige prvakov posloviti z zmago. Definitivno nam bo nasproti stala odlična ekipa Toursa, ki je v letošnji sezoni že večkrat dokazala za kako izjemno moštvo gre. Igralci so pripravljeni in motivirani, da z dobrimi občutki zapustimo Francijo.

Izjava igralca ACH Volleyja Ljubljana, Nejca Najdiča: "Kljub petim porazom na petih tekmah in dejstvu, da smo brez možnosti za kakršnokoli napredovanje, si danes v Toursu želimo prikazati dobro predstavo in zabeležiti prvo zmago v letošnji Ligi prvakov. Zavedamo se, da to ne bo lahko, vendar moramo stremeti k temu in sezono v domačih tekmovanjih nadaljevati na krilih današnje morebitne zmage."