Srbski reprezentant bo še naprej dirigiral igro oranžnih zmajev

Slika
ACH Volley Ljubljana

Iz tabora 18-kratnih državnih prvakov, odbojkarskega kluba ACH Volley Ljubljana, sporočajo, da je sodelovanje po izjemno uspešno sezoni za oranžne zmaje, v kateri so osvojili kar tri lovorike, podaljšal podajalec Vuk Todorović.

24-letni Todorović se kljub mladosti lahko pohvali z naslovom evropskega prvaka osvojenega s srbsko reprezentanco v pariškem finalu leta 2019, prav proti izbrani vrsti Slovenije. V Beogradu rojeni Vuk, ki je večino dosedanje kariere preživel v Vojvodini iz Novega Sada, bo tako še naprej dirigiral igro aktualnih državnih in pokalnih prvakov. Ob podpisu pogodbe je srbski reprezentant za klubsko spletno stran povedal naslednje: »Ostajam v Ljubljani, za kar sem izjemno vesel in hvaležen klubu za zaupanje. Za nami je izredno uspešna sezona, v kateri nam je uspelo spisati lepo zgodbo. V ekipi smo ustvarili izjemno klimo in postali pravi prijatelji. Še naprej moramo ohranjati zmagovalno mentaliteto, ki jo ima ACH Volley Ljubljana že vrsto let in vnovič osvojiti tri lovorike, v Ligi prvakov pa pripraviti presenečenje.«

ACH Volley Ljubljana je tako ob podaljšanju sodelovanja z izkušenima Šketom in Gjorgievim (oba za dve leti), ter blokerjem Mašulovićem, uspel zadržati tudi izjemnega podajalca, kar pomeni, da se jedro ekipe v naslednji sezoni pri zmajih ne bo veliko spremenilo.