ACH Volley Ljubljana začel priprave na novo sezono

Slika
Začetek sezone

V klubu ACH Volley Ljubljana sporočamo, da smo začeli priprave na prihajajočo sezono. V gnezdu oranžnih zmajev pozdravljamo veliko novih imen, tako v strokovnem štabu, kot tudi v igralski zasedbi.

Misli ob začetku priprav je strnil glavni strateg ACH Volley Ljubljana, Mladen Kašić: »Pomembno je, da smo se zbrali in pričeli s pripravami na sezono. Trenutno je veliko igralcev odsotnih zaradi reprezentančnih obveznosti, kar se bo v začetku sezone zagotovo poznalo z vidika uigranosti ekipe.« Kašić je, ne glede na trenutno okrnjeno zasedbo prepričan, da bo ekipa s pravim pristopom in dobro energijo kaj kmalu delovala kot utečeni stroj.

O samem poteku priprav pa je več povedal tudi kondicijski trener Samo Korošec: »Priprave bodo potekale po ustaljenem urniku, in sicer dvakrat dnevno s kombinacijo treninga fizične priprave in treninga žoge. Treningi telesne priprave bodo kombinacija fitnesa in treningov na stadionu, kjer bo poudarek na kondiciji.«  

Pripravljalne tekme bodo oranžni zmaji pričeli konec meseca avgusta, medtem ko je predviden začetek državnega prvenstva v začetku oktobra.