Kapetan Gjorgiev še vsaj za dve leti podaljšal sodelovanje

Slika
ACH Volley Ljubljana

Iz tabora najuspešnejšega slovenskega odbojkarskega kluba ACH Volley Ljubljana sporočajo, da je sodelovanje še pred vrhuncem letošnje sezone podaljšal kapetan Nikola Gjorgiev. Igralec in klub sta podpisala dveletno pogodbo, ki priča o obojestranskem zadovoljstvu.

33-letni Makedonec se je v letošnji sezoni izkazal za odlično okrepitev ACH Volleyja Ljubljana. S profesionalnim pristopom in trdim delom je vzor ostalim soigralcem ter pravi vodja na in ob igrišču.

Nikola, ki igra na položaju korektorja, je v svoji dosedanji karieri zastopal barve številnih evropskih velikanov, med katerimi najbolj izstopajo Paris Volley (FRA), VfB Friedrichshafen (GER) ter İnegöl Belediyesi (TUR). Pot ga je ponesla tudi v deželo vzhajajočega sonca, kjer se je v sezoni 2016/2017 z ekipo Toray Arrows veselil naslova japonskega prvaka. Klub ACH Volley Ljubljana s katerim se je v letošnji sezoni veselil že dveh lovorik (Pokal Slovenije in MEVZA) pa je enajsti klub v bogati karieri Gjorgieva.

Ob podaljšanju sodelovanja je 196 centimetrov visoki Gjorgiev povedal: »Izredno sem vesel, da smo se s klubom ACH Volley dogovorili za podaljšanje sodelovanja. Organizacija v klubu je fenomenalna. Tukaj smo osredotočeni izključno na naše delo na igrišču, kar je ključnega pomena pri končnem uspehu ekipe. Glavni cilj s klubom je, da tudi v prihodnje osvajamo lovorike in smo najboljši.«

Na koncu je izkušeni kapetan Gjorgiev še dodal: »Tako lepe ekipe kot je ACH Volley Ljubljana v karieri še nisem imel, predvsem najprej kot ljudi okoli sebe, takoj zatem pa tudi kot igralce. Tako se je vse lažje dogovoriti, motivirati ekipo in držati visok nivo forme skozi celotno sezono.«