Šket še vsaj dve leti ostaja v oranžnem gnezdu

Slika
ACH Volley Ljubljana

Iz tabora najuspešnejšega slovenskega odbojkarskega kluba ACH Volley Ljubljana sporočajo, da je sodelovanje še pred vrhunci letošnje sezone podaljšal Alen Šket. Igralec in klub sta podpisala dveletno pogodbo, ki priča o obojestranskem zadovoljstvu.

33-letni Bistričan, ki je v dosedanji karieri nastopal za vrsto močnih ter uveljavljenih klubov v tujini med katerimi izstopata turški Halkbank in italijanska Modena, s slovensko reprezentanco pa je kar trikrat osvojil naslov evropskega podprvaka, bo tako še naprej nosil dres večkratnih državnih prvakov.

Spomnimo - Šket je bil član ACH Volleyja Ljubljana med sezonama 2008/09 in 2012/13 ter z moštvom spisal že vrsto uspešnih odbojkarskih zgodb (5 naslovov DP, 5 pokalnih naslovov, 3 prvak MEVZA), v sezoni 2009/10 pa je Šket z ACH Volley igral na zaključnem turnirju elitne Lige prvakov.

Kar 205 visoki sprejemalec, ki lahko igra tudi na položaju korektorja, je ob podpisu pogodbe povedal: “Izredno sem zadovoljen, da smo s klubom podaljšali sodelovanje za dve sezoni. Veseli me, da bom še naprej zastopal barve ACH Volleyja in osvajal lovorike. Najprej pa je potrebno zaključiti z aktualno sezono in osvojiti Mevzo, Challenge Cup in državno prvenstvo.« Nepogrešljivi član slovenske izbrane vrste je še dodal: »Upam, da bomo v klubu uspelo zadržati jedro ekipe in, da bo ekipa tudi v prihodnje delovala tako homogeno kot do sedaj.«