V oranžno gnezdo prihaja hrvaški reprezentant

Slika
ACH Volley Ljubljana

Iz tabora najuspešnejšega slovenskega odbojkarskega kluba ACH Volley Ljubljana sporočajo, da je nov član 18-kratnih državnih prvakov postal hrvaški reprezentant Filip Šestan.

26-letni Zadarčan je prve odbojkarske korake naredil v lokalnem klubu OK Zadar, potem pa preko Kaštele odšel v tujino, sprva k italijanski Padovi ter nato zadnje tri sezone uspešno branil barve dveh romunskih klubov, Universitatea Craiove in CS Municipal Arcada Galați, od koder se je preselil k slovenskim prvakom.

196 centimetrov visoki Šestan, ki igra na mestu sprejemalca, je ob prihodu v Ljubljano za klubsko spletno stran povedal: »Zelo sem vesel, da prihajam v tako uspešen in organiziran klub kot je ACH Volley za katerim je izjemna sezona. Nadejam se, da bomo s trdim delom in visoko stopnjo motivacije tudi v naslednji sezoni izpolnili zadane cilje in naredili odmeven rezultat tudi v najelitnejšem tekmovanju Lige prvakov.«

Filip danes s hrvaško reprezentanco začenja nastope v zlati evropski ligi, v kateri bodo hrvaški odbojkarji v skupini B merili moči proti reprezentancam Ukrajine, Danske in Španije.